Sunday, March 8, 2009

Purple Day!! Aiyoo.. Today = Bored... Huhu..

Wahh...
many people say, start your happy week with an excellent grooming and outfit for your 1st day of your week.. sape ntah yg ckp.. haha..
this week will be a very busy week.. mane x nye, sibuk ngn kagum, gamelan lg, assignment yg kene submit before hols lg.. hish.. bz ar.. padahal x bz mane pun.. sibuk maen2 + mls jer.. haha.. but i try to manage my time carefully so that i won't waste my precious time juz like that..writing this blog pun da mcm buang mse jer.. hahaa.. xpe2.. ade pruntukan masa utk blog.. haha..
so, i start the bz week by today, wearing full set of purple! hahah..
dr bju kuliah, tie, my bag, water bottle, tu je la yg purple nye..
jam jer warna oren..
kasut ngn sluar sah2 la warna hitam.. xkan nk warne purple.. kang jd badut kampus aku nih.. haha..
ble smpai tpk prhimpunan tu, tgk2.. rmai lak dak pmpuan pkai purple gak.. perghh..
PURPLE DAY ke??
msuk klas jer, alia pun purple.. hish... sibuk jer.. hahaha... jgn mrh yer..
klas boring gle ari ni.. x msuk klas sosiologi, YM tngku 1 mase sbb ade taklimat SBE utk ketua unit..
dgr la tklimat ustaz mazlam bg... dia wat lawak.. kdg2 klakar, kdg2 x klakar, dia gelak la care dia gelak yg bole wat org gelak gak.. hehehe.. pelik2.. huhu...
msuk2 klas jer, en tngku kate dah la gi rehat.. wah x blaja pun.. pas rehat ptut nye dia msuk gak, tp dia kate dia sakit perut la pulak.. diareria ker?? haha.. mampos aku klau dia bce.. haha..
pastu gi la train gamelan.. pergh... trjerit2 en ramiz, ktorg asyik salah key ngn tempo.. mane x nyer.. dah dekat 1 bulan x maen.. sume jd janggal sket ar.. huhu..
pastu g ar mkn.. aku mls nk mkn nnt gemok.. oPs.. sape terasa.. hahaa..
balik bilik, malas nye nk bsuh bju.. tp bsuh la gak mnggunakan jari jemari aku nih..
last2 trtido lpas hang bju kat bilik tV... sepetang aku tido.. waahhh...
mlm nie entah ape aku nk mngarut kat blog ni nnt.. hoho..

1 comment:

  1. accidently purple today ..
    same ngn ko pula !!!~ ;pp

    ReplyDelete